Celebrity Cruises gaat Celebrity Edge introduceren samen met Designer Nate Berkus

Om het nieuwe jaar goed te beginnen kondigt Celebrity Cruises aan een exclusieve samenwerking aan te gaan met design icoon Nate Berkus, door hem tot Design ambassadeur te benoemen voor de nieuwste klasse schepen van de rederij; de Edge Class.

Als Design ambassadeur zal Berkus zijn gedistingeerde persoonlijkheid meenemen in het lanceren van Celebrity Edge samen met Celebrity’s President en CEO Lisa Lutoff-Perlo en bestuursvoorzitter en CEO Royal Caribbean Cruises Ltd. Richard D. Fain aan de hand van een tal van evenementen. Binnenkort zal de wereld aan de hand van 3D kennismaken met de Edge Class, die de toekomst van cruisen zal doen veranderen. Berkus en Celebrity zullen in maart 2017 meer bekend maken.

Als pioneer in de industrie begon Nate Berkus met zijn award winnende carrière op 24 jarige leeftijd, en heeft hij in meer dan 20 jaar ontelbare interieurs over de hele wereld getransformeerd.
“Nate Berkus belichaamt moderne luxe en wordt geroemd om zijn vooruitziende denkwijze, wat hem geliefd maakt binnen de designwereld en de wereld daarbuiten” zegt Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO van Celebrity Cruises. “De eerste keer dat wij in gesprek waren met Nate, wisten wij dat dit een ongelofelijke samenwerking zou worden. Design zit in ons DNA  zo ook bij Nate, plus delen wij de liefde voor dezelfde zaken zoals Modern Luxury, one-of-a-kind design en wereldwijd reizen. Wij kunnen geen beter persoon bedenken om mee samen te werken aan de Edge Class.”

“Toen Celebrity mij benaderde voor een potentiële samenwerking, kon ik niet wachten aan boord te stappen. De toezegging om het beste binnen luxe design te leveren in combinatie met de focus op de totale ervaring, level van detail en aandacht maakte dit echt indruk”, aldus Berkus. “Ik houd van het idee dat we mooi en verzorgd kunnen reizen en dat elk moment in die ervaring van start tot eind exceptioneel is, dat is waar Edge Class voor staat.”

Edge Class is Celebrity’s eerste scheepsklasse in bijna tien jaar na het succesvol op de markt brengen van de Solstice Class. De rederij verwacht dat Celebrity Edge in de herfst van 2018 aan de vloot kan worden toegevoegd. Celebrity Beyond staat gepland om in de lente van 2020 te worden geleverd waarna er nog een derde en vierde Edge Class schip worden verwacht in de herfst van 2021 en 2022.

Celebrity Cruises zal gedurende 2017 en 2018 details onthullen om de wereld de mogelijkheid te bieden mee te kijken naar wat de toekomst van cruisen gaat worden.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge? Bekijk de mogelijkheden:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)