Costa Cruises lanceert nieuwe Vintage collectie

Vintage Costa
Vintage Costa

Costa Cruises lanceert het nieuwe Vintage Costa, een collectie van kleding en accessoires gewijd aan de historische afbeeldingen en logo’s van de Italiaanse cruisemaatschappij. De exclusieve creaties van streetwear, handtassen en luxe goederen zijn alleen beschikbaar in de winkels aan boord van de cruiseschepen van Costa Cruises. De Vintage Costa collectie combineert een modern design met de vintage stijl van de reclamecampagnes van Costa van de jaren ’50, ’60 en ’70.

Er zijn twee verschillende modellen t-shirts en een hoodie verkrijgbaar die speciaal zijn gewijd aan de geschiedenis van het merk. Verder zijn er sleutelhangers, aanstekers, portefeuilles, beautycases en tassen te koop met de kleuren en afbeeldingen die aan het verleden herinneren. De collectie herbergt verder nog zes herdrukken van historische posters die geschikt zijn om in te lijsten en aan de muur te hangen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.