Seven Seas Explorer vaart ook in 2018 in Europa

Regent Seven Seas Cruises heeft haar cruiseprogramma bekendgemaakt voor de zomer 2018 tot en met de lente 2019. In totaal worden er 113 routes aangeboden aan boord van de Seven Seas Voyager, Seven Seas Mariner, Seven Seas Navigator en de recent gelanceerde Seven Seas Explorer. Deze vier schepen zullen 28 nieuwe havens (maiden calls) en 23 UNESCO Werelderfgoederen aan gaan doen. Passagiers kunnen deze bijzondere plekken ontdekken via de gratis onbeperkte excursies. Daarnaast worden op de cruises naar Azië en Afrika voorafgaand of aansluitend gratis landprogramma’s van 3 nachten aangeboden.

Het meest luxueuze cruiseschip ooit, Seven Seas Explorer, zal vanaf mei 2018 opnieuw haar zomer doorbrengen in Europa. Het vaart in de Middellandse Zee, Noordzee en Oostzee op 8- tot 13-daagse cruises. Het zal daarbij 3 keer Amsterdam aandoen, op 14 juni en 11 en 18 juli 2018. Daarna vertrekt het voor 2 bijzondere cruises naar Afrika, een 25-daagse cruise van Lissabon naar Kaapstad gevold door een 16-daagse Nieuwjaarscruise. Ook de Seven Seas Voyager vaart in de zomer van 2018 in de Middellandse Zee met diverse 8-daagse routes om vervolgens naar de Caribbean te trekken.

De Seven Seas Navigator trapt 2019 af met de 13e wereldcruise van Regent Seven Seas Cruises, een 132-daags avontuur waarbij 62 havens zullen worden aangedaan op de Hawaï-eilanden, Frans Polynesie, Australië, Azië en de Middellandse Zee. De wereldcruise bestaat uit 7 verschillende routes die 23 UNESCO Werelderfgoederen bezoeken. Er worden maiden calls gemaakt op Kingfisher Bay (Fraser Island, Australië), Makassar (Sulawesi, Indonesië) en Puerto Princesa, Filipijnen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!