Carnival Horizon in inaugureel seizoen ook naar Bermuda

Carnival Horizon

De Carnival Horizon, het 3.954 passagiers tellende cruiseschip dat momenteel wordt gebouwd in Italië, zal een serie van 4-daagse Bermuda cruises gaan varen vanuit New York in het voorjaar en zomer van 2018. Dat heeft Carnival Cruise Line woensdag laten weten. De reizen maken deel uit van het inaugurele seizoen van het zusterschip van de Carnival Vista dat verder bestaat uit eerder gemelde cruises in de Middellandse Zee vanuit Barcelona en de Caribbean vanuit New York en Miami.

De ‘lange weekend’ cruises vertrekken op de donderdagen en doen vervolgens een volledige dag Bermuda aan. De 5 4-daagse cruises naar Bermuda vertrekken op 24 mei, 21 juni, 19 juli, 16 augustus en 13 september 2018. Inclusief deze cruises aan boord van de Carnival Horizon biedt Carnival Cruise Line in totaal 18 verschillende reizen aan naar het eiland in 2017-2018 met inscheping in 5 thuishavens, Baltimore, Charleston, New York, Port Canaveral en Fort Lauderdale.

Boek nu een cruise op de Carnival Horizon bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.