Holland America Line in zee met Oprah Winfrey

Holland America Line heeft donderdag bekendgemaakt dat het in zee gaat met Oprah Winfrey. De komende twee jaar slaan de cruisemaatschappij en het populaire magazine van de presentatrice, O, The Oprah Magazine, de handen ineen om ‘de kracht van reizen te verenigen met O’s diepe betrokkenheid met verbinden en persoonlijke groei’. De samenwerking behelst o.a. de organisatie van een serie van inspirerende cruises met tips en ideeën om het beste uit je leven te halen. Oprah Winfrey zal zelf ook haar opwachting maken aan boord tijdens de eerste cruise naar Alaska op de Eurodam die op 15 juli vertrekt vanuit Seattle. “Ik kijk ontzettend uit om in 2017 mijn ‘ Year of Adventure’ voort te zetten met een bezoek aan een spannende nieuwe bestemming die ik nog niet eerder heb bezocht: Alaska!”, aldus Oprah Winfrey.

De 4 andere ‘Adventure of Your Life’ cruises bevatten een exclusief programma dat is samengesteld door de redactie van Oprah’s magazine:

  • 29 november 2017 – 11-daagse Zuidelijke Caribbean Wayfarer vanuit Ft. Lauderdale op het ms Koningsdam
  • 3 maart 2018 – 7-dagse Oostelijke Caribbean rondreis vanuit Ft. Lauderdale op het ms Nieuw Amsterdam
  • 11 augustus 2018 – 7-daagse Alaska rondreis vanuit Seattle op het ms Eurodam
  • 28 oktober 2018 – 7-daagse Oostelijke Caribbean op het ms Nieuw Amsterdam

Leden van de Supersoul 100, een club van opinieleiders en visionairs, zullen te gast zijn om passagiers te informeren en inspireren. Daarnaast zullen tijdens meer dan 300 cruises in Noord-Amerika van augustus 2017 tot en met 2018 een verscheidenheid aan stimulerende activiteiten worden georganiseerd die het magazine tot leven brengen zoals workshops meditatie en tai chi, kookdemonstraties met gezond eten, een boekenclub enz..

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!