Cruisereiziger
Eten en drinkenKookstudio

Windstar Cruises breidt samenwerking met James Beard Foundation uit

Windstar Cruises heeft haar samenwerking met de James Beard Foundation verder uitgebreid. Dit is een Amerikaanse non-profit organisatie die ter ere van culinair schrijver James Beard de Amerikaanse keuken promoot. Tot op heden bestond de samenwerking uit het aanbieden van een beperkt aantal culinaire themacruises aan boord van de cruiseschepen van Windstar Cruises. De rederij zal vanaf komende zomer meer James Beard gerechten gaan aanbieden tijdens het diner en James Beards gastchefs uitnodigen voor kookdemonstraties tijdens zeedagen en speciale maandelijkse themacruises. Daarnaast zal Windstar in 2017 verschillende James Beard evenementen sponsoren.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!