Grotere vegetarische menukaart op EUROPA 2 in samenwerking met sterrenchef

In samenwerking van de Duitse topkok Michael Hoffmann zijn meer dan 80 nieuwe vegetarische gerechten aan de menukaart van de EUROPA 2 toegevoegd. Samen met de chefkok van de EUROPA 2 ontwikkelde hij een exclusief menu voor het vijf sterren plus luxe cruiseschip.

Dineren aan boord van de EUROPA 2 betekent een grote keuze in dineren met flexibele tijden, zonder vaste tafelindeling en veel tweepersoonstafels. Het aanbod bestaat uit in totaal zeven restaurants, waaronder het hoofdrestaurant Weltmeere, een sushibar en drie specialiteitenrestaurants met de Franse, mediterrane of Aziatische keuken. Voor gasten die graag vegetarisch eten, bieden de restaurants een extra menukaart die afgestemd is op het restaurant. Ook in de Yachtclub, het buffetrestaurant van het cruiseschip, zijn er ‘s middags en ‘s avonds afwisselende vegetarische gerechten. Deze werden allen in samenwerking met Michael Hoffmann ontwikkeld. Hij is bekend als eigenaar en manager van het sterrenrestaurant Margaux in Berlijn (2003-2014), waarbij hij met zijn  ‘groentekeuken’ een nieuwe maatstaf zette op het gebied van duurzaamheid en ethiek in het koken. De grote vraag aan boord van de EUROPA  2 toont aan dat zijn groentegerechten zeer geliefd zijn. Met meer dan 80 verschillende vegetarische gerechten kunnen cruisepassagiers zich vanaf nu aan verheugen op een nog grotere culinaire ontdekkingsreis.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)