Carnival Cruise Line gaat met Carnival Paradise op Cuba varen

Carnival Paradise

Carnival Cruise Line zal vanaf juni 2017 op Cuba gaan varen. Moedermaatschappij Carnival Corporation heeft daarvoor akkoord gekregen van de Cubaanse autoriteiten. Het cruiseschip Carnival Paradise zal worden ingezet voor een serie van 4- en 5-daagse cruises vanuit Port Tampa Bay in de tweede helft van 2017.

Tijdens deze reizen zal er een dag en nacht worden doorgebracht op Cuba. Op basis van de capaciteit van 2.052 passagiers wordt de Carnival Paradise in juni het grootste cruiseschip in de historie die vanuit de Verenigde Staten naar Havana zal varen. De verkoop van deze cruises is inmiddels van start gegaan.

Carnival Corporation is sinds mei 2016 al met haar merk Fathom actief in Cuba met cruises vanuit Miami. CEO Arnold Donald heeft de verwachting uitgesproken dat ook haar andere merken snel groen licht krijgen om Cuba aan te gaan doen.

Cruises naar Cuba zijn onder andere te boeken bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!