Majesty of the Seas door kustwacht aan wal gehouden in Port Canaveral

Majesty of the seasHet cruiseschip Majesty of the Seas van Royal Caribbean International is gisteren aan de kade gehouden in Port Canaveral omdat er tijdens een routine inspectie door de Amerikaanse kustwacht enkele technische problemen waren geconstateerd. Volgens een statement van de Amerikaanse rederij ging het o.a. om te oude reddingsvesten. Royal Caribbean pakte het probleem direct op door ze te vervangen en de andere problemen zo spoedig mogelijk aan te pakken. De kapitein moest het schip een dag langer in de haven van houden en mocht niet uitvaren. Aan het einde van de dag rond 16:00 uur ‘s middags gaf de Amerikaanse Kustwacht akkoord op de opgeloste problemen.

Passagiers hebben een dag vertraging opgelopen omdat ze niet uit konden varen. Ze krijgen daarom een boordtegoed van 25% van de cruisesom. Bovendien krijgen ze een tegoedbon van 25% van de betaalde cruisesom voor een toekomstige cruise.

De Majesty of the Seas begon officieel maandag aan een vierdaagse cruise naar Coco Cay (Bahamas), Nassau en een zeedag met terugkomst op vrijdag

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)