Cruisereiziger
Doop

AIDAperla zal op 30 juni in Palma de Mallorca worden gedoopt

Het geheim is verklapt: op vrijdag 30 juni zal de AIDAperla gedoopt worden in Palma de Mallorca, de hoofdstad van het Spaanse eiland Mallorca. De doopreis vindt plaats van 24 juni tot en met 1 juli en omvat dus ook het bijwonen van de doopplechtigheid. Daarnaast worden drie steden bezocht tijdens deze cruise die start in Palma, namelijk Civitavecchia (Rome), Livorno (Florence) en Barcelona.
Wie niet op 30 juni 2017 op Mallorca erbij is, kan via internet en social media live de doop meevolgen.

Wil je ook mee op de AIDAperla? Kijk eens bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)