Oceania Cruises’ Insignia vaart extra naar Cuba

Oceania Cruises heeft voor 2017 nog een aantal cruises toegevoegd aan het programma van de Insignia. Eerder had Oceania drie cruises bekendgemaakt. De nieuwe cruises worden in november en december 2017 gevaren. Ze variëren van zes tot dertien dagen met vertrek in Miami. Nieuwe bestemmingen op Cuba zijn Cienfueogos en Santiago de Cuba, in aanvulling op bezoeken aan de hoofdstad Havana.

“Er is een enorme vraag van onze gasten naar Cuba en onze eerste cruises zijn volledig uitverkocht”, aldus Bob Binder, president en CEO van Oceania Cruises.

Cruiseschip Insignia (684 gasten) is een klein schip dat tijdens deze cruises speciale Cubaanse gerechten zal serveren. Daarnaast kunnen gasten aan boord genieten van gastsprekers die vertellen over het Cuba van vroeger, nu en in de toekomst.

De extra cruises voor 2017 zijn:

  • Panoramic Caribbean  – 10 dagen Miami, Havana (2 dagen), Roatan, Santo Tomas, Harvest Caye, Costa Maya, en Nassau. Vertrek 14 november.
  • Hemingway’s Hideaways – 7 dagen Miami, Key West, Havana, Cienfuegos, en Santiago de Cuba. Vertrek 24 november.
  • Timeless Cuba  – 7 dagen MiamiHavana (2 dagen), Cienfuegos en Santiago de Cuba. Vertrek 1 & 8 december.
  • Vibrant Vistas  – 6 dagen Miami, Key West, Havana, Cozumel en Great Stirrup Cay. Vertrek 15 december.
  • Holidays in the Tropics  – 13 dagen Miami, Key West, Havana (2 dagen), Roatan, Santo Tomas, Harvest Caye, Costa Maya, Cozumel (2 dagen) en Nassau. Vertrek 21 december.

Cruises op de Insignia naar Cuba zijn vanaf 15 februari boekbaar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)