Island Princess vierde schip Princess Cruises met Ocean Medallion

Island Princess

Het cruiseschip Island Princess wordt het vierde cruiseschip van Princess Cruises dat zal worden uitgerust met de Ocean Medallion. Dat heeft de Amerikaanse cruisemaatschappij laten weten. Het gaat om een draagbare medaille die door de meervoudige mogelijkheden van de chip in de medaille ervoor moet zorgen dat de passagierservaringen naar een nog hoger niveau worden gebracht. De innovatie maakt haar debuut op 16 mei 2018 in het Alaska seizoen van het schip.

Voorafgaand aan de Island Princess zullen de Medallion klasse cruises al worden aangeboden op de Regal Princess vanaf 14 november 2017 en Royal Princess en Caribbean Princess begin 2018. De Ocean Medallion, die niet groter is dan een klein muntstuk en ongeveer 50 gram zal wegen, maakt zijn debuut op de Island Princess tijdens een ‘Voyage of the Glaciers’ 7-daagse reis tussen Vancouver en Anchorage waarbij o.a. werelderfgoed Glacier Bay National Park wordt aangedaan.

Enkele voordelen en mogelijkheden van de medaille:

• Snellere in- en ontscheping in de havens;
• De deur naar de stateroom gaat automatisch open als de passagier aan komt lopen;
• De passagier vindt eenvoudig familie en vrienden op het schip en het helpt de passagier om zo snel mogelijk van punt A naar B te komen, zoals een gps in een auto;
• Maakt het mogelijk om aankopen te doen, zonder dat hier extra handelingen met een kaart of papieren nodig zijn;
• Verhoogt de service bij het eten, doordat het personeel weet van de voorkeuren voor eten en drinken zijn bij de passagier;
• Passagiers kunnen aangeven hoe laat en waar ze hun drankje willen hebben;
• Geeft toegang tot het interactieve entertainment aan boord;
• Een sterk verbeterde interactie tussen de passagiers en het personeel.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!