Royal Caribbean annuleert bezoeken aan Turkije in 2017

Rhapsody of the Seas

Wegens de onvoorspelbare situatie in Turkije heeft Royal Caribbean met het oog op de veiligheid en welzijn van haar gasten en bemanningsleden besloten om haar bezoeken aan Kusadasi (Efeze) tijdens het Europese seizoen in 2017 te vervangen door alternatieve bestemmingen.

Het besluit zorgt voor een wijziging in de routes van 3 cruiseschepen van de rederij. De Brilliance of the Seas zal nu Mykonos (Griekenland) aandoen, Jewel of the Seas gaat naar Rhodos (Griekenland) en de Rhapsody of the Seas bezoekt Kotor (Montenegro), Chania op 14/7 (Griekenland) en Mykonos op 7/10.

Gasten die reeds een excursie via Royal Caribbean voor Kusadasi hadden geboekt krijgen deze volledig terugbetaald.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!