Holland America Line verhoogt fooien per 1 mei 2017

Nieuw Amsterdam & EurodamHolland America Line verhoogt per 1 mei 2017 de dagelijkse fooien per persoon per dag. Cruisepassagiers in een binnenhut, buitenhut of balkonhut betalen voortaan $13,50 per persoon per dag. Dit is een verhoging van 1 dollar ten opzichte van de laatste verhoging die per 1 december 2015 werd doorgevoerd. Suitegasten gaan $15,00 per persoon per dag betalen, dit was voorheen $13,50 per persoon per dag. De nieuwe tarieven zijn van toepassing op de eerste inschepingsdatum van elk schip na 1 mei 2017.

Wil je meer weten over het aanpassen van de fooien of hoeveel fooien andere cruisemaatschappijen berekenen? Lees dan de blog over Tips & Fooien.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 thoughts on “Holland America Line verhoogt fooien per 1 mei 2017

  • 18 februari 2017 om 22:44
    Permalink

    Is bijna wel 10% ook al lijkt het weinig! Daarom zou ik al niet boeken! Verplicht fooien is altijd dwingend en er zijn genoeg cruise maatschapijen die het niet doen.

  • 19 februari 2017 om 00:25
    Permalink

    Omdat het een verplichting is wordt het tijd dat dit soort verborgen kosten inclusief worden genoemd, zodat een prijsvergelijk beter mogelijk is.

Reacties zijn gesloten.