Eenmalige themacruise met Guy Harvey op Norwegian Escape

Norwegian Cruise Line organiseert in samenwerking met kunstenaar Guy Harvey, zijn foundation en de Nova Southeastern University een eenmalige 7-daagse ‘conservation cruise’ op de Norwegian Escape, waarvan de boeg is beschilderd door Harvey. De reis start op 21 oktober 2017 vanuit Miami naar het oostelijke gedeelte van de Caribbean met stops in St. Thomas, Tortola en Nassau.

Gedurende de hele week zullen aan boord o.a. live schilderijen worden gemaakt, discussies plaatsvinden door deskundigen over het behoud van de oceanen inclusief het maken van een haaidocumentaire. Tevens zullen er meet & greets worden georganiseerd met Guy Harvey.

Boek een cruise op de Norwegian Escape bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​