Nieuwe Cirque Dreams dinershows bij Norwegian Cruise Line

Gasten aan boord van onder andere de Norwegian Getaway krijgen deze zomer de kans om nieuwe exclusieve dinershows te zien in samenwerking met Cirque. Rederij Norwegian Cruise Line breidt de Cirque Dreams Shows uit, met een nieuw diner en nieuwe show elementen. Voortaan start de show pas nadat het diner en dessert zijn uitgeserveerd.
De shows zijn geproduceerd door Cirque Dreams oprichter Neil Goldberg. Alle shows zitten vol met verbazingwekkende acts, prachtige kostuums en luchtacrobaten.

De volgende nieuwe shows zijn te zien:
– Cirque Dreams Epicurean is een diner show in de Spiegel Tent van Norwegian Epic, al sinds 2015.
– Cirque Dreams Jungle Fantasy: The Broadway Hit was de eerste echte Broadway show. Deze is in aangepaste vorm te zien op de Norwegian Breakaway.
– De nieuwe “Cirque Dreams and Steam” gaat vertoond worden in het Illusionarium op de Norwegian Getaway deze zomer.

De nieuwe dinershow op de Breakaway start op 5 maart. Ook op de Norwegian Epic starten nieuwe dinershows en wel vanaf 14 april.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.