Nog 100 dagen tot doop MSC Meraviglia in Le Havre

Het is aftellen voor MSC Cruises. Nog exact 100 dagen zijn er te gaan tot de doop van de MSC Meraviglia in Le Havre. De MSC Meraviglia wordt momenteel afgebouwd bij STX France in Saint Nazaire en wordt op 4 juni gedoopt. Het cruiseschip is eentje van de vier die momenteel gebouwd worden voor de rederij. En de eerste van de in totaal 11 nieuwe schepen die de komende tien jaar gebouwd zullen gaan worden voor MSC.

Cruiseschip MSC Meraviglia zal het grootste schip ooit worden voor MSC Cruises gebouwd (167.600 ton, 5700 passagiers). Het schip uit de Vista klasse is voor elk seizoen en elke route geschikt. Het schip bevat mooie panorama ruimtes, voor het eerst een indoor promenade van twee dekken met winkels waar 3x per week een parade langs komt, 12 restaurants waarvan 5 specialiteitenrestaurants en vele innovatieve bars. Bovendien zullen er in samenwerking met Cirque de Soleil twee verschillende prachtige shows gebracht worden. Daarnaast is er een groot aquapark met het grootste LED scherm op zee. MSC biedt op dit schip voor het eerst hutten van twee verdiepingen met privé whirlpool en uiteraard de MSC Yacht Club met solarium, privé lounge en zwembad.

De MSC Meraviglia vaart in haar eerste zomer, herfst en winter, routes in de Middellandse Zee naar Genua, Napels, Messina, Valletta (Malta), Barcelona en Marseille. Opstappen kan in meerdere havens. Cruises zijn boekbaar vanaf €385 euro bij onder andere:

MSC Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)