Costa Group doneert en helpt Mercy Ships

Aankomst Mercy schip in Benin

Costa Group, waaronder Costa Cruises en AIDA Cruises vallen, heeft een overeenstemmingsverklaring ondertekend met Mercy Ships om hen te gaan helpen. Mercy Ships is een non-profit organisatie die het speciaal gebouwde hospitaalschip Africa Mercy naar gebieden toebrengt zodat lokale inwoners aan boord van zorg (operaties en tandzorg)kunnen worden voorzien. Alles bemand door meer dan 400 vrijwilligers uit meer dan 40 verschillende landen.  Op verschillende vlakken gaan de beide partijen de krachten bundelen:

  • Bewustwordingscampagne van Mercy Ships aan boord van de 26 Costa Group schepen
  • Start van een vrijwilligersprogramma voor AIDA en Costa personeelsleden aan boord van de Mercy schepen
  • Uitwisselen van kennis en ervaring, door het uitnodigen van officieren en technici van Mercy Ships aan boord van Costa Group schepen

In Madrid werd onlangs de overeenkomst ondertekend voor dit langdurige project. Bovendien overhandigde de Costa Group aan Mercy Ships een donatie van €100.000.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)