Disney Fantasy in het nieuw na opknapbeurt

De Disney Fantasy zal op 17 mei 2017 in een nieuw jasje gestoken zijn. Nieuwe kinderwerelden en winkels die op andere schepen te vinden zijn, kunnen ook op de Disney Fantasy bewonderd worden.

Voortaan zal op de Disney Fantasy een Star Wars jeugdruimte te vinden zijn én een Marvel Super Hero Academy. In de Oceaneer Club, de wereld voor kinderen van 3-12, is de Star Wars Command Post te zien. De kinderen kunnen met de Star Wars helden strijden tegen de slechteriken. Daarnaast komt aan boord een speciale kinder academie genaamd “The Marvel Super Hero Academy”, een fantasierijke ruimte-omgeving van de Disney figuur Doctor Strange. Kinderen leren onder begeleiding van hun helden de waarden van teamwork, moed en het oplossen van problemen door praktische spelletjes.

Voor volwassenen wordt voor het eerst een winkel van Tiffany & Co geopend waarin luxe juwelen, luxe accessoires en Tiffany diamanten verkocht worden.

De gehele familie kan genieten van een nieuwe ijs- en snoepwinkel Sweet on You. Je vindt er naast ijs ook sundaes, huisgemaakte bonbons, truffels en een grote selectie snoep vlakbij het familie zwembad. De winkel is ingericht met oude klassieke Mickey Mouse cartoons.

De Disney Fantasy vaart vanuit Florida, Port Canaveral. Het cruiseschip vaart een vierdaagse preview route met vertrek op 17 mei 2017. Daarna hervat het schip haar achtdaagse cruises naar het oostelijk en westelijk Caribisch gebied vanaf 20 maart.

De Disney Fantasy is in 2012 in de vaart gekomen voor 25oo passagiers. Cruise zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)