Nieuw riviercruiseschip voor Phoenix Reisen in 2018

MS Asara

De Duitse rederij Phoenix Reisen zal in 2018 een nieuw riviercruiseschip in de vloot gaan opnemen. De rederij is bekend van de tv-serie “Verrückt nach Meer” waarin je het wel en wee van cruisepassagiers en personeel ziet op de cruiseschepen van Phoenix Reisen.

Het nieuwe riviercruiseschip krijgt de naam MS Alena en is identiek aan de MS Asara. De vijfsterren MS Asara, een gloednieuw riviercruiseschip zal op 31 maart 2017 gedoopt gaan worden in Keulen. Ze bieden beide plek aan 190 passagiers.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.