Oceania Cruises meert als eerste Noord-Amerikaanse rederij aan in Cuba

Oceania Cruises heeft geschiedenis geschreven door op 9 maart 2017 als eerste Noord-Amerikaanse rederij aan te meren met cruiseschip Marina aan te meren in Havana. Op de Marina waren 1250 gasten tezamen met Bob Binder, mede-oprichter en CEO van Oceania Cruises en ook Frank Del Rio, de in Cuba geboren oprichter van Oceania Cruises en CEO van moedermaatschappij Norwegian Cruise Line Holdings.

De 14-daagse reis vertrok voor de gasten vanuit Miami op 7 maart en na een bezoek aan Havana worden ook Mexico, Belize, Costa Rica, Panama, Colombia en de Kaaiman Eilanden aangedaan. Oceania Cruises heeft nog twee cruises in maart naar Havana op het programma en zes cruises in de herfst.

Cruises naar Cuba zijn onder andere te boeken bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)