Oceania Cruises meert als eerste Noord-Amerikaanse rederij aan in Cuba

Oceania Cruises heeft geschiedenis geschreven door op 9 maart 2017 als eerste Noord-Amerikaanse rederij aan te meren met cruiseschip Marina aan te meren in Havana. Op de Marina waren 1250 gasten tezamen met Bob Binder, mede-oprichter en CEO van Oceania Cruises en ook Frank Del Rio, de in Cuba geboren oprichter van Oceania Cruises en CEO van moedermaatschappij Norwegian Cruise Line Holdings.

De 14-daagse reis vertrok voor de gasten vanuit Miami op 7 maart en na een bezoek aan Havana worden ook Mexico, Belize, Costa Rica, Panama, Colombia en de Kaaiman Eilanden aangedaan. Oceania Cruises heeft nog twee cruises in maart naar Havana op het programma en zes cruises in de herfst.

Cruises naar Cuba zijn onder andere te boeken bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.