Schetsen expeditieschip Silver Cloud vrijgegeven

Silversea Cruises heeft schetsen vrijgegeven van hoe de Silver Cloud eruit komt te zien na haar transformatie van zeecruiseschip tot een ijs-klasse expeditieschip. Het eerste schip in de vloot van de luxe cruisemaatschappij ondergaat van augustus tot oktober van dit jaar (2017) een uitgebreide renovatie. Het doel is om de luxe kenmerken van een klassiek Silversea schip te combineren met de kracht en wendbaarheid die nodig is voor expeditiecruises.

In de geschiedenis van Silversea neemt Silver Cloud, als eerste schip uit de vloot, een speciale plaats in. “Wij verheugen ons op het verwelkomen van onze gasten aan boord van dit prachtige schip en op hun kennismaking met zijn zowel luxueuze interieurs als zijn buitengewone reisroutes later in het jaar,“ zegt Barbara Muckermann, hoofd van marketing bij Silversea Cruises.

Tijdens de miljoenen dollars kostende upgrade zal de romp van het schip worden versterkt zodat het in staat om te varen in polaire wateren. Daarnaast zal ook de inrichting worden aangepakt met nieuwe publieke ruimtes waaronder een Oberservation Lounge, nieuwe teakhouten dekken, nieuwe bekleding en verlichting in La Terrazza, nieuw tapijt en stoffering in The Restaurant en een nieuwe fitnessruimte.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!