Eemstocht Norwegian Joy start zondagavond

Meyer Werft heeft een voorlopige tijdsplanning afgegeven van de Eemstocht van de Norwegian Joy. Aanstaand weekend zal op zondagavond om half negen de Eemstocht beginnen. Onderstaand de planning, onder voorbehoud van weers- en getijdeomstandigheden.

Zondag 26 maart 2017
ca. 20:30 uur Schip klaar voor vertrek (Papenburg)
ca. 21:00 uur Passage Dockschleuse (Papenburg)

Maandag 27 maart 2017
ca. 01:45 uur Passeren Weener Brücke (Weener)
ca. 04:00 uur Passeren Jann-Berghaus-Brücke (Leer)
ca. 08.30 uur Aankomst bij Emssperrwerk (Gandersum)
ca. 12:45 uur Passeren Emssperrwerk

De overtocht wordt live uitgezonden op de webcams van de Meyer Werft en op internet bij de Duitse zender NDR.

De Norwegian Joy is het eerste cruiseschip van de rederij dat speciaal voor de Chinese cruisemarkt is gebouwd. Op 4 maart 2017 werd het cruiseschip uitgedokt en ligt het sindsdien buiten aan het dok waar de laatste werkzaamheden werden gedaan. Het grootste cruiseschip ooit gebouwd bij de Meyer Werft in Papenburg (4.200 passagiers) moet een ‘First Class at Sea’ ervaring gaan bieden die is afgestemd op de Chinese cruisereiziger. Dat gebeurt door middel van diverse nieuwigheden en populaire kenmerken van de huidige cruiseschepen in de vloot. Eind april 2017 wordt het schip overgedragen aan rederij Norwegian Cruise Line waarna de tocht naar China zal aanvangen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 gedachten over “Eemstocht Norwegian Joy start zondagavond

 • 26 maart 2017 om 16:41
  Permalink

  Vanaf welke haven vertrekt de Norwegian JOY richting China voor haar eerste cruise?

  • 26 maart 2017 om 19:41
   Permalink

   Hallo Rudie, daar is helaas nog weinig over bekend(gemaakt). Mogelijk vertrekt het vanuit het Duitse Bremerhaven. Of dat met of zonder (Chinese) passagiers is is ons niet duidelijk.

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.