Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenExcursies

AIDAvita in droogdok bij Lloyd Werft voor vernieuwingen

Cruiseschip AIDAvita, een van de kleinste schepen van rederij AIDA Cruises, zal vanaf zaterdag 25 maart een tweeweeks dokverblijf krijgen. Vanaf 5 april staat het schip dan klaar voor de nieuwe Selectie reizen van de rederij. De AIDAvita (2002) krijgt een redesign en renovatie, met daarnaast de reguliere geplande onderhoudswerkzaamheden. Er wordt 2500m2 nieuw tapijt neergelegd en 9000 liter verf voor de buitenkant van het schip gebruikt.

Een aantal veranderingen:

  • Beach Lounge: de Waikiki Teens Lounge wordt omgevormd naar de Beach Lounge waar tieners heerlijk kunnen relaxen, met windschermen en heaters wanneer het wat kouder is. De aangrenzende Anytime Bar en de Ocean Bar worden voorzien van nieuw meubilair.
Beach Club
  • Zwembad: het zwembadgedeelte wordt gemoderniseerd en krijgt een nieuwe uitstraling. Er komt meer ruimte om te relaxen, ook wanneer het schip naar koudere gebieden gaat. Het zitgedeelte bij de grill ontvangt een redesign. Het menu biedt voortaan naast burgers ook wedges, bagels en wraps.
  • Selection Restaurant: een nieuw specialiteitenrestaurant Selection Restaurant komt in de plaats van restaurant Rossini. Het nieuwe restaurant biedt voortaan regionale specialiteiten en lekkernijen van de hele wereld.

Na de renovatie maakt de AIDAvita in totaal 26 reizen in het zomerseizoen naar nieuwe bestemmingen of nieuwe exclusieve havens. De nadruk op de AIDA Selectie reizen ligt op het verkennen van de regio en cultuur.

Cruises op de AIDAvita zijn boekbaar bij onder andere:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger