Holland America Line annuleert Mexicaanse Acapulco in routes

Oosterdam (archieffoto)

Holland America Line heeft volgens Cruisecritic deze week de Mexicaanse stad Acapulco uit acht routes gehaald. Vanwege veiligheidsredenen zijn de routes aangepast. Acapulco ligt in een van de gevaarlijkste provincies van Mexico en is gevaarlijk vanwege de drugshandel en optredende burgerwachten. Andere rederijen hebben Acapulco nog wel in de routes, waaronder de rederijen Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Hapag Lloyd en Cruise & Maritime Voyages.

Holland America Line zal in plaats van Acapulco een andere Mexicaanse haven aandoen. Het gaat om vier cruises dit jaar, nl de Zaandam (oktober), Nieuw Amsterdam (oktober), Oosterdam (november) en Amsterdam (december). Vier cruises in 2018 worden ook uit voorzorg aangepast. De cruises gaan door het Panamakanaal of gaan naar Zuid-Amerika. Passagiers zijn al op de hoogte gesteld door de rederij.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.