Norwegian Joy aangekomen in Eemshaven na succesvolle Eemstocht

Norwegian Joy bij Meyer Werft

De Norwegian Joy is maandag rond 17:30 uur aangekomen in het Nederlandse Eemshaven. Het grootste cruiseschip van Norwegian Cruise Line en de grootste ooit gebouwd bij Meyer Werft in Papenburg meerde aan in de Julianahaven en rondde daarmee succesvol haar Eemstocht af.

De tocht begon zondagavond om 21:30 uur bij de werf van de Duitse scheepsbouwer. Vanochtend vroeg passeerde het schip de Weener Brücke en de Jann-Berghaus-Brücke bij Leer. Om 08:30 uur arriveerde het volgens planning bij het Emssperrwerk in Gandersum. Na een korte pauze werd vervolgens haar weg vervolgd over de Eems naar Nederland.

De Norwegian Joy blijft naar verwachting nog een maand in de Eemshaven. In de tussentijd zal het twee testvaarten uitvoeren op de Noordzee, waarvan de eerste aanstaande vrijdag gepland staat.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.