Tweede perfecte score op rij voor Carnival Elation

Het cruiseschip Carnival Elation heeft recent een perfecte score behaald tijdens een niet aangekondigde hygiëne test van het Amerikaans Centers for Disease Control and Prevention (CDC) in haar thuishaven Jacksonville, Florida. Het betekent de tweede opeenvolgende 100% score van het middelgrote schip (2.056 passagiers) uit de Fantasy klasse.

Om een dergelijke uitslag te verdienen moet worden voldaan aan alle 44 punten op de checklist van de CDC. De inspecties vinden twee keer per jaar plaats en zijn verplicht voor elke cruiseschip met een internationale route met een stop in een Amerikaanse haven. De Carnival Elation vaart het gehele jaar door 4- en 5-daagse cruises vanuit Jacksonville.

Boek een cruise op de Carnival Elation bij:

Captain CruiseCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!