Video: Renovatie Caribbean Princess voor $8,2 miljoen

De Caribbean Princess wordt momenteel tijdens een droogdok van twee weken, 26 maart tot 6 april 2017, in Freeport op de Bahamas uitgebreid gerenoveerd. Ze zal terugkeren met diverse nieuwe voorzieningen voor families, waaronder Camp Discovery, een verbeterde Movies Under the Stars, Princess Luxury bedden en 87 gekoppelde hutten voor grotere gezinnen. In de video een impressie van deze  en andere nieuwe faciliteiten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)