Majestic Princess overhandigd aan Princess Cruises

Donderdag heeft de overdracht plaatsgevonden van het nieuwe cruiseschip Majestic Princess door de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri aan haar opdrachtgever Princess Cruises. De overhandigingsceremonie van het derde schip in de Royal-klasse, dat speciaal voor de Chinese markt is gemaakt, vond ’s ochtends plaats op de Monfalcone scheepswerf in het bijzijn van de Italiaanse Minister-President Paolo Gentiloni. Ook aanwezig waren Micky Arison (voorzitter van Carnival Corporation), Arnold Donald (CEO van Carnival Corporation), Stein Kruse (CEO van Holland America Group) en Jan Swartz (President van Princess Cruises en Carnival Australia). Fincantieri werd vertegenwoordigd door haar CEO Giuseppe Bono.

Meer informatie over de totstandkoming van de Majestic Princess lees je in ons artikel: Debuut Majestic Princess: de totstandkoming

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.