Indiaas sprookjeshuwelijk op Costa Fascinosa voor 1000 gasten

Het sprookjeshuwelijk van het jaar vindt momenteel plaats op de Costa Fascinosa. De Indiase zakenman Rizwan Sajan heeft het complete schip afgehuurd voor het huwelijk van zijn zoon Adel Sajan met zijn aanstaande Sana Khan. Met meer dan 1000 gasten, onder wie vele Bollywood sterren, wordt de bruiloft groots gevierd tijdens een cruise. Voor de eerste keer ooit is een schip van Costa exclusief afgehuurd voor de festiviteiten. De Costa Fascinosa begon vandaag aan haar cruise met de naaste familie vanuit Genua en bezoekt Barcelona, waar de rest van het gezelschap zal inschepen, Cannes, Marseille en eindigt in Savona.

Het programma zit vol met gala diners die gemaakt worden door 60 door de familie Sajan geselecteerde koks die aan boord komen. Daarnaast zijn er talloze feesten en shows door speciaal ingevlogen artiesten. Het huwelijk volgt de Indiase traditie. Zo vindt de dag vóór het huwelijk in het theater een ceremonie plaats, Sangeet, waar de bruid wordt klaargemaakt voor de grote dag. Tegenwoordig is het een grootse ceremonie voor het gehele gezelschap. Op zaterdag zal het huwelijk voltrokken worden wanneer het schip voor anker gaat in de baai van Cannes.

De Costa Fascinosa wordt uitbundig versierd met kleuren en versieringen volgens de Indiase traditie. Zelfs de boordpasjes zijn in stijl. Bovendien krijgt elke gast de beschikking over een suite of balkonhut, met daarbij behorend een binnenhut die als inloopkast zal dienen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)