Norwegian Cruise Line voegt 33 afvaarten naar Cuba toe

Norwegian SkyIn 2018 zal Norwegian Cruise Line 33 maal cruisen van Miami naar Cuba met de Norwegian Sky. De cruises bevatten (behalve 1 reis) allemaal een overnachting in de hoofdstad Havana. Cruiseschip Norwegian Sky begint het cubaseizoen in maart 2018. De vierdaagse cruises vanuit Miami gaan naar Havana en naar Norwegians privé eiland Great Stirrup Cay, in de Bahama’s. Uiteraard geldt ook op deze cruises het onlangs geïntroduceerde Premium All Inclusive concept aan boord.

Deze nieuwe cruises zijn een aanvulling op de Cuba cruises die tot en met december 2017 worden aangeboden.

Norwegian Cruise Line cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.