Fotoreportage: Maiden Voyage Majestic Princess

Cruisereiziger Marco cruist mee op de Majestic Princess op uitnodiging van Princess Cruises van en naar Civitavecchia (Rome), met stops in Kotor (Montenegro) en Corfu (Griekenland). Hieronder een uitgebreide fotoreportage van dit gloednieuwe schip.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)