Saga Pearl II in droogdok van Damen in Vlissingen

Foto: Saga Cruises

Het cruiseschip Saga Pearl II bevindt zich momenteel in het droogdok van Damen Shipyard in Vlissingen voor geplande renovatiewerkzaamheden. Het schip van de Britse cruisemaatschappij Saga Cruises werd woensdag 12 april na het loskoppelen van de reddingsboten door twee sleepboten het overdekte dok ingetrokken. Na het wegpompen van het water konden de diverse activiteiten van boeg tot steven starten.

De upgrade aan het interieur betreffen o.a. het leggen van nieuw tapijt in het hoofdrestaurant en de bibliotheek/Shackleton’s bar. De technische werkzaamheden bevatten de machinekamer, de galley, de elektronische systemen en de tanks. Daarnaast wordt de gehele boeg opnieuw geschilderd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​