Tweede zeetesten voor MSC Meraviglia vanaf werf in St. Nazaire

Vanmorgen vroeg is de MSC Meraviglia voor een serie van zeetesten uit de werf van Saint Nazaire vertrokken. Bouwers testen twee dagen lang de MSC Meraviglia op zee. Rond half zeven ’s ochtends voer het schip bij hoogwater weg.  De verwachting is dat ze terug komt rond zaterdagavond half acht.

Bouwer STX France heeft nog maar een maand om het MSC Meraviglia, het grootste schip voor rederij MSC Cruises, af te bouwen en op te leveren. Op 1 juni vertrekt ze richting Le Havre waar de doop plaats vindt.

De eerste zeetesten vonden plaats van 30 maart tot 2 april 2017. Daarbij werden veel systemen al succesvol getest.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.