Tweede zeetesten voor MSC Meraviglia vanaf werf in St. Nazaire

Vanmorgen vroeg is de MSC Meraviglia voor een serie van zeetesten uit de werf van Saint Nazaire vertrokken. Bouwers testen twee dagen lang de MSC Meraviglia op zee. Rond half zeven ‘s ochtends voer het schip bij hoogwater weg.  De verwachting is dat ze terug komt rond zaterdagavond half acht.

Bouwer STX France heeft nog maar een maand om het MSC Meraviglia, het grootste schip voor rederij MSC Cruises, af te bouwen en op te leveren. Op 1 juni vertrekt ze richting Le Havre waar de doop plaats vindt.

De eerste zeetesten vonden plaats van 30 maart tot 2 april 2017. Daarbij werden veel systemen al succesvol getest.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)