Princess Cruises plant meer afvaarten Majestic Princess

Majestic Princess

Princess Cruises heeft bekendgemaakt dat het twee 14-daagse ‘Grand Asia’ cruises tussen Shanghai en Singapore heeft toegevoegd aan het cruiseprogramma van het nieuwste cruiseschip in haar vloot, Majestic Princess. Tijdens deze reizen in 2018, die beschikbaar zijn voor gasten uit de gehele wereld, worden Japan, Zuid-Korea, Vietnam en Thailand aangedaan, inclusief een lang verblijf in Hong Kong. De eerste tocht vertrekt op 25 februari 2018 vanuit Shanghai, de tweede vertrekt uit Singapore op 11 maart 2018.

‘Op basis van de reacties die we hebben ontvangen tijdens de recente maiden cruise van de Majestic Princess zijn we ervan overtuigd dat ze de internationale, luxe cruise-ervaring heeft geherdefinieerd. We zijn blij dat we andere gasten de kans kunnen bieden om ons nieuwe vlaggenschip te ervaren’, aldus Jan Swartz, Group President van Princess Cruises en Carnival Australie.

Op 21 mei zal de Majestic Princess beginnen aan haar ‘Silk Road Sea Route’, een 49-daagse reis van Rome naar Shanghai. Tijdens deze reis zal zij in totaal 22 havens, inclusief Athene, Dubai, Cochin, Singapore, Port Klang en Xiamen aandoen voor haar aankomst in haar nieuwe Chinese thuishaven Shanghai. De Majestic Princess zal haar eerste cruise vanuit China beginnen op 11 juli.

Boek een cruise op de Majestic Princess bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!