MSC Cruises opnieuw in zee met sterren Michelin-chef

Helene Darozze

MSC Cruises heeft tijdens een persconferentie aan boord van haar nieuwe vlaggenschip MSC Meraviglia bekendgemaakt dat er wordt gewerkt aan een langdurige samenwerkingsverband met de beroemde twee-sterren Michelin-chef Helene Darozze. Darozze is een Franse chef die in 2015 werd uitgeroepen tot ‘s werelds beste vrouwelijke chef. Ze is eigenaar van prestigieuze restaurants in Londen en Parijs.

Darozze was zaterdagavond verantwoordelijk voor het menu tijdens het VIP-galadiner na afloop van de doop van de MSC Meraviglia.

Ze combineerde daarbij de smaken van Frankrijk met die van het Verenigde Koninkrijk om een ​​eenvoudige maar elegante gastronomische ervaring voor de gasten te creëren. MSC Cruises werkt momenteel al samen met 4 andere topchefs Jereme Leung, Jean-Philippe Maury, Roy Yamaguchi en Carlo Cracco.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!