Chinese basketbalsterren dopen Majestic Princess in Shanghai

Princess Cruises heeft woensdag bekendgemaakt dat Yao Ming en zijn vrouw, Ye Li, zullen gaan fungeren als inaugurele cruise-ambassadeurs voor de cruisemaatschappij in China en tevens de doop zullen verrichten van haar nieuwste schip, Majestic Princess, tijdens een galaceremonie. De inaugurele festiviteiten zullen op 9 juli in Shanghai aan boord van de Majestic Princess plaatsvinden als slotstuk van verschillende festiviteiten die de afgelopen weken plaatsvonden tussen Rome en Xiamen. De Majestic Princess kwam begin april van dit jaar in de vaart.

Yao Ming en Ye Li zijn beide geboren in Shanghai en maakten beide onderdeel uit van de nationale basketbalteams van China. Yao Ming kwam 8 keer uit voor de NBA All-stars en werd recent opgenomen in de NBA Hall of Fame. ‘Yao Ming is wereldwijd erkend wegens zijn succes in China en de Verenigde Staten. Hij staat echt voor de ‘Oosten ontmoet Westen’-beleving waar onze internationale cruiserederij voor staat, aldus Jan Swartz, president van Princess Cruises. Princess Cruises ondersteunt The Yao Foundation van het koppel dat zich inzet voor jeugdontwikkeling in China.

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van de Majestic Princess.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!