Eerste cruiseschip Carnival Cruise Line aangekomen in Cuba

Vrijdag is het eerste cruiseschip van Carnival Cruise Line aangekomen in Cuba. De Carnival Paradise arriveerde in de hoofdstad Havana tijdens een 5-daagse inaugurele cruise van en naar Tampa, Florida. De Amerikaanse rederij kreeg, net als veel andere cruisemaatschappijen, eerder dit jaar toestemming op te reizen naar het Zuid-Amerikaanse land. Dit is de eerste van in totaal 12 vier- en vijfdaagse cruises, elk met een overnachting in Havana, zodat passagiers extra tijd hebben om deze historische bestemming te ontdekken. De vijfdaagse cruises maken ook een stop in Cozumel (Mexico) danwel Key West (Florida).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.