Breng samen met Cruisereiziger een bezoek aan de Costa Magica!

Op woensdag 30 augustus 2017 geeft Cruisereiziger je de kans om een scheepsbezoek te brengen aan de Costa Magica van Costa Cruises. In samenwerking met Zeetours is een programma samengesteld met een lunch. Cruisereiziger Miriam is tijdens het gehele scheepsbezoek aanwezig voor al je cruisevragen. De Costa Magica meert aan in Amsterdam bij de cruiseterminal PTA aan de Piet Heinkade. Het schip vaart deze zomer regelmatig vanuit Amsterdam richting Noorwegen.

Ga je mee met ons?  Meld je aan voor 14 juli  via mail (info@cruisereiziger.nl) of via onderstaand inschrijvingsformulier. Rederij Costa Cruises vraagt een bijdrage van €30 per persoon.

Ná 14 juli ontvang je een betalingsverzoek via Zeetours. Het programma word je een aantal dagen voor het scheepsbezoek toegestuurd.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten. Tot snel!

Inmiddels is inschrijven niet meer mogelijk.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)