Ontmoet bekende wijnmakers op de Norwegian Escape en Norwegian Dawn

Norwegian Cruise Line start op twee schepen, de Norwegian Escape en de Norwegian Dawn, op een paar cruises met een bijzondere wijnserie ‘Meet the Winemaker’. De serie bestaat uit lezingen, proeverijen en diners met bekende wijnmakers en oenologen uit de gehele wereld.

Alle cruisereizigers kunnen tijdens hun cruise een Vraag & Antwoord sessie bijwonen waar vragen aan de fameuze wijnmakers gesteld kunnen worden. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om hun wijnen ter plekke te kopen. Een wijnproeverij wordt aangeboden voor $19.95 per persoon. De ‘Norwegian’s Winemaker Dinner’ bestaat uit een exclusief diner met de besten ter wereld uit de wijnindustrie. De serie vindt plaats bij de populaire wijnbar aan boord, The Cellars, in samenwerking met de Mondavi Family en champagne Moët.

Op de volgende cruises vinden bovenstaande evenementen plaats:

  • 22 september 2017 Boston/Quebec – Norwegian Dawn: Michael Mondavi, oprichter van de Michael Mondavi Family Estate in Californië, in de Napa Valley. Mondavi is de derde generatie van deze wijnfamilie.
  • 28 oktober 2017 Miami/Miami – Norwegian Escape: Salvatore Ferragamo, erfgenaam van zijn vader Ferrucio die Il Borro Estate in 1993 aankocht.
  • 4 november 2017 Miami/Miami – Norwegian Escape: Bill Whiting, directeur van Banfi Vintners in Toscane.
  • 2 december 2017 Miami/Miami – Norwegian Escape: Aarón Sánchez, tv chef en ambasssadeur van Terrazas de los Andes wijnen uit Argentinië.
  • 17 February 2018 Miami/Miami – Norwegian Escape: Gerard Bertrand, wijnmaker uit de Languedoc-Roussillon streek.

Norwegian Cruise Line biedt sinds de lente van 2017 voor Nederlandse en Belgische cruisepassagiers het Premium All Inclusive aan waarbij vrijwel alle drankjes, diners en fooien inclusief zijn in de cruiseprijs.

Cruises op de Norwegian Escape zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)