Rotterdam ontvangt miljoenste cruisepassagier

Foto: Cruise Port Rotterdam

Cruise Port Rotterdam ontving vanmorgen haar miljoenste cruisepassagier. Cruisereiziger Ingo Klein uit Mainz (Duitsland) arriveerde met de AIDAprima in Rotterdam. In de cruiseterminal werd hij feestelijk ontvangen met een plaquette en een cadeau uit handen van Mai Elmar, directeur van Cruise Port Rotterdam.

De afgelopen jaren heeft Rotterdam vele cruiseschepen mogen verwelkomen. En nu in 2017 is de magische grens van 1 miljoen cruisepassagiers bereikt.  Veel rederijen hebben volgens Cruise Port Rotterdam hiertoe bijgedragen zoals Holland America Line, AIDA Cruises, MSC Cruises, Princess Cruises, Royal Caribbean International, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises en vele anderen.

De AIDAprima komt nog tot en met 2 november wekelijks op donderdag/vrijdag in Rotterdam.

Boek ook een cruise op de AIDAprima bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.