Cruisereiziger
Cruiseterminal

Rotterdam ontvangt miljoenste cruisepassagier

Foto: Cruise Port Rotterdam

Cruise Port Rotterdam ontving vanmorgen haar miljoenste cruisepassagier. Cruisereiziger Ingo Klein uit Mainz (Duitsland) arriveerde met de AIDAprima in Rotterdam. In de cruiseterminal werd hij feestelijk ontvangen met een plaquette en een cadeau uit handen van Mai Elmar, directeur van Cruise Port Rotterdam.

De afgelopen jaren heeft Rotterdam vele cruiseschepen mogen verwelkomen. En nu in 2017 is de magische grens van 1 miljoen cruisepassagiers bereikt.  Veel rederijen hebben volgens Cruise Port Rotterdam hiertoe bijgedragen zoals Holland America Line, AIDA Cruises, MSC Cruises, Princess Cruises, Royal Caribbean International, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises en vele anderen.

De AIDAprima komt nog tot en met 2 november wekelijks op donderdag/vrijdag in Rotterdam.

Boek ook een cruise op de AIDAprima bij onder andere:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger