Fotoreportage: Pacific Princess in Amsterdam

Het kleinste cruiseschip uit de vloot van Princess Cruises, Pacific Princess, arriveerde vrijdagochtend bij de Passenger Terminal Amsterdam. Ze is bezig aan de laatste bestemming van een 15-daagse cruise van en naar Dover waarbij ze met 670 passagiers de Baltische Staten bezocht. Cruisereiziger maakte onderstaande fotoreportage van dit bezoek. Lees aanstaand weekend meer over dit schip.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​