Fotoreportage: Pacific Princess in Amsterdam

Het kleinste cruiseschip uit de vloot van Princess Cruises, Pacific Princess, arriveerde vrijdagochtend bij de Passenger Terminal Amsterdam. Ze is bezig aan de laatste bestemming van een 15-daagse cruise van en naar Dover waarbij ze met 670 passagiers de Baltische Staten bezocht. Cruisereiziger maakte onderstaande fotoreportage van dit bezoek. Lees aanstaand weekend meer over dit schip.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)