Fotoreportage: Pacific Princess in Amsterdam

Het kleinste cruiseschip uit de vloot van Princess Cruises, Pacific Princess, arriveerde vrijdagochtend bij de Passenger Terminal Amsterdam. Ze is bezig aan de laatste bestemming van een 15-daagse cruise van en naar Dover waarbij ze met 670 passagiers de Baltische Staten bezocht. Cruisereiziger maakte onderstaande fotoreportage van dit bezoek. Lees aanstaand weekend meer over dit schip.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.