Bouw cruiseschip Carnival Horizon ligt op schema

Carnival Cruise Line heeft onderstaande foto’s gepubliceerd van de bouw van haar tweede cruiseschip in de Vista-klasse, de Carnival Horizon, op de scheepswerf van Fincantieri in Marghera. De constructie van het zusterschip van de Carnival Vista verloopt nog altijd volgens planning. Het schip met een brutotonnage van 133.500 zal in april 2018 in de vaart komen. Langzamerhand krijgt de Carnival Horizon vorm, van het waterpark met Dr. Seuss-thema, het grote LED-scherm bij het zwembad tot een breed scala aan eetgelegenheden zowel binnen als buiten, bars en entertainmentopties.

Op 2 april 2018 start de maiden voyage van de Carnival Horizon, een 13-daagse cruise in de Middellandse Zee vanuit Barcelona. Na in totaal 4 cruises met vertrek- en eindpunt in de tweede grootste stad van Spanje vertrekt het schip naar de Verenigde Staten. Na een 14-daagse transatlantische oversteek naar New York zal het eind mei 2018 haar zomerseizoen starten met 4- tot 8-daagse cruises naar Bermuda en de Caribbean. In september 2018 zal de Carnival Horizon gerepositioneerd worden naar Miami, Florida om daarvandaan het gehele jaar door 6- tot 8-daagse routes te varen naar de Caribbean.

Boek een cruise op de Carnival Horizon bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!