Hanseatic van Hapag-Lloyd Cruises gaat naar One Ocean Expeditions

MS Hanseatic

Het kleine luxe expeditie cruiseschip Hanseatic (184 passagiers) van Hapag-Lloyd Cruises zal vanaf het winterseizoen 2018/2019 voor expeditierederij One Ocean Expeditions gaan varen. De rederij maakte vandaag bekend dat het schip de nieuwe naam “RCGS Resolute” krijgt. De Hanseatic werd door Hapag-Lloyd Cruises gecharterd tot en met september 2018. Hapag-Lloyd Cruises laat momenteel bij de Vard scheepswerf een gloednieuw schip bouwen, de Hanseatic Nature. Zij wordt opgeleverd in het voorjaar van 2019. Later in dat jaar volgt een tweede nieuw expeditieschip, de Hanseatic Inspiration.

Voor One Ocean Expeditions betekent dit het derde expeditieschip in de vloot, naast de Akademik Ioffe en Akademik Sergey Vavilov.  In november 2018 vaart het schip haar eerste route vanuit Canada richting het arctisch gebied.

Cruises op de Hanseatic zijn uiteraard nog boekbaar. Onder andere bij:

Waterproof Cruises & ExpeditionsWaterproof Cruises & ExpeditionsCaptain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.