Carnival Cruise Line viert de zonsverduistering op haar schepen

Carnival Cruise Line organiseert op maandag 21 augustus diverse activiteiten op alle cruiseschepen in haar vloot om de zonsverduistering te vieren die om ongeveer 14:00 uur plaatselijke tijd (20:00 uur Nederlandse tijd) zal plaatsvinden. De verwachting is dat in het gebied van Oregon tot South Carolina tot over de Caribische Zee het beste zicht is op de zoneclips.

De eclips-evenementen variëren van thema-feestjes rond het moment van de zonsverduistering en de sail-away met passende muziek en spelletjes tot een zonnedanscompetitie. Tevens is er een speciale uitvoering van de Blue Moon bier beschikbaar.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.