Carnival Cruise Line viert de zonsverduistering op haar schepen

Carnival Cruise Line organiseert op maandag 21 augustus diverse activiteiten op alle cruiseschepen in haar vloot om de zonsverduistering te vieren die om ongeveer 14:00 uur plaatselijke tijd (20:00 uur Nederlandse tijd) zal plaatsvinden. De verwachting is dat in het gebied van Oregon tot South Carolina tot over de Caribische Zee het beste zicht is op de zoneclips.

De eclips-evenementen variëren van thema-feestjes rond het moment van de zonsverduistering en de sail-away met passende muziek en spelletjes tot een zonnedanscompetitie. Tevens is er een speciale uitvoering van de Blue Moon bier beschikbaar.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.