Royal Caribbean bereikt mijlpaal tijdens bouw nieuwe Quantum Ultra Class

Vandaag was een belangrijke dag op de scheepswerf Meyer Werft in Papenburg, Duitsland. Royal Caribbean International gaf het officiële startsein voor de bouw van het nieuwe schip in de Ultra Quantum Class. Dit gebeurde tijdens de officiële Cutting Steel ceremonie.

Dit nieuwe, revolutionaire schip krijgt officieel de naam ‘’Spectrum of the Seas’’.

Het nieuwste schip zal haar debuut maken in 2019. Spectrum of the Seas zal de volgende baanbrekende evolutie zijn in de high-tech Quantum Class, en zal daarbij haar zusterschepen Quantum of the Seas, Anthem of the Seas en Ovation of the Seas opvolgen. Het nieuwe schip is speciaal ontworpen voor gasten uit de China en de Azië-Pacific regio, en zal beschikken over nog meer geavanceerde ongekende ervaringen en voorzieningen.

“Vandaag is een zeer bijzondere dag in de ontwikkeling van ons nieuwe Quantum Ultra Schip, Spectrum of the Seas. We zijn met dit bijzondere schip nòg een stap dichter bij het bieden van onvergelijkbare cruises aan onze gasten in Azië,” zei Michael Bayley, President en CEO, Royal Caribbean International. “Spectrum of the Seas zal een grootse stap vooruit zijn en gasten vele faciliteiten bieden waarbij gasten tijdens hun cruise onvergetelijke momenten zullen beleven”.

Wil je cruisen met de Spectrum of the Seas? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)