Doop van nieuwe Mein Schiff 1 in Hamburg

De nieuwe Mein Schiff 1 zal volgende jaar op 11 mei 2018 in Hamburg gedoopt worden. Dit gebeurt tijdens de 829e Hamburger Hafengeburtstag, een groot maritiem evenement in de stad Hamburg. Vervolgens gaat de Mein Schiff 1 op een korte doopreis van twee dagen en een zesdaagse inaugurele cruise naar Noorwegen. Verdere details over de doop, doopvrouw en precies tijdstip zullen later bekend worden gemaakt. Het laatste nieuwe schip in de vloot, de Mein Schiff 6, werd gedoopt door Iveta Apkalna, de Letse organist van de concertzaal in Hamburg.

De nieuwe Mein Schiff 1 zal samen met de nieuwe Mein Schiff2 (in 2019 verwacht) 20 meter langer zijn dan de huidige generatie nieuwbouw cruiseschepen bij het Duitse TUI Cruises. Er is nog meer plek om te genieten en er zijn meer keuzes in hut- en suitecategorieën. Meer dan de andere schepen wordt dit een sport en wellnessschp. De joggingbaan wordt dubbel zo lang en de (sport)arena is nieuw ontworpen en overdekt. Het aantal passagiers blijft overzichtelijk, tot 2894 gasten.

De huidige ‘oude’ Mein Schiff 1 gaat in 2018 naar de Britse tak van TUI, Thomson Cruises. Daar zal ze onder de naam TUI Explorer gaan varen.

Beide cruises zijn vanaf vandaag boekbaar bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​