Eén AIDA cruise boeken en twee schepen zien

AIDAaura

AIDA biedt cruisereizigers op bepaalde cruises een unieke mogelijkheid. Wanneer namelijk twee AIDA cruiseschepen in dezelfde haven liggen op dezelfde dag, kunnen gasten het andere schip gratis bezoeken. en ontdekken hoe een andere klasse AIDA schip eruit ziet. Bij deze gratis scheepsbezoeken is een rondleiding inbegrepen in de prijs.

Het aanbod geldt bijvoorbeeld bij cruises op de AIDAperla in de Middellandse Zee. Bij deze route kom je regelmatig andere AIDA schepen tegen. In Barcelona, Livorno en Civitavecchia ontmoet de AIDAperla vaak de AIDAaura of de AIDAstella.

De AIDAperla is het nieuwste schip in de vloot bij AIDA. De AIDAaura daarentegen is een van de kleinste schepen met een minder traditionele AIDA ervaring. De rondleiding staat vooral in het teken van de nieuwe AIDA Selection programma, die gericht is op uitzonderlijke routes naar nieuwe regio’s of exclusieve havens. De schepen blijven langer in de havens liggen waardoor de gasten in alle rust de regio kunnen ontdekken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.