Exclusief menu ‘La Cuisine Bourgeoise’ op Marina en Riviera van Oceania Cruises

Meesterkok Jacques Pépin van Oceania Cruises presenteerde deze week een nieuw culinair menu met de naam La Cuisine Bourgeoise.  Dit elegente 7-gangen menu komt beschikbaar op de twee grootste schepen van Oceania Cruises, de Marina en de Riviera.

Het menu bestaat uit verse seizoens ingrediënten en favoriete klassieke gerechten die de laatste jaren favoriet waren van de meesterkok.

“De Cuisine bourgeoise zit vol van tradities en is in mijn kindertijd gevormd. Het is een keuken die bestaat uit het genieten van de lekkerste vrolijke gerechten.” aldus Jacques Pépin,  Meesterkok en Executive Culinary Director voor Oceania Cruises.

Het diner wordt omlijst door bijpassende wijnen. La Cuisine Bourgeoise is voor slechts 24 gasten per keer beschikbaar voor een toeslag in La Reserve, het intieme restaurant voor speciale gelegenheden op Marina en Riviera. Reservering is verplicht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)