Extra Cuba cruises in 2018 voor Carnival Paradise uit Florida

Carnival Paradise

Vanwege veel vraag naar Cuba cruises heeft Carnival Cruise Line nog eens vijf extra cruises in 2018 aan het huidige aanbod toegevoegd. Deze extra cruises vinden plaats in februari, juli, augustus en september 2018. Ze variëren in lengte van vijf, zes of acht dagen en worden uitgevoerd door de Carnival Paradise.  Tijdens de achtdaagse cruise wordt er overnacht in Havana terwijl de korte cruises één dag in Havana verblijven. Gedurende de dag(en) in Cuba kunnen gasten uit meer dan 20 verschillende excursies kiezen. De Carnival Paradise vertrekt voor deze cruises uit Tampa, Florida.

Carnival Corporation is sinds mei 2016 al met haar merk Fathom actief in Cuba met cruises vanuit Miami. Met Carnival Cruise Line sinds juni 2017.

Cruises naar Cuba zijn onder andere te boeken bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)